Régi recept

2014.10.12 23:36

Konrád Lorencz csodálatos könyve a „Salamon király gyűrűje” taníttatta meg velem az imprinting fogalmát, és súlyosságát. Egyszerűen annyi, hogy az első információ bevésődés a legerősebb, későbbi tudások ezt nem, vagy csak ritkán tudják felülírni. 

 

Pitkin

Azért a bevésődésnek is van ellenszere. Lényegében ezt a folyamatot látjuk a világban, mikor bármilyen bevésődést helyre lehet állítani. Van és nem csak az embernél, egy helyreállító program, a mai számítógépes szóhasználattal, amit ha beindítod, akkor minden beidegződést, vagy bármilyen torzulást ki tudsz javítani.

Ez egy önregeneráló program. Ezt a programot a magodban, a belsődben találod meg. 

Ezt a programot mivel nem ebben a síkban van, senki nem tudja felülírni. 

A program többdimenziós, és csak egy kis részét érzékelik a tudósok is, már amire rájöttek.

Amikor a belsődre figyelsz, akkor ezt a programot látod, és e szerint fogsz cselekedni utána, mert meg akarod szüntetni a torzulásokat.

Meg tudsz gyógyulni, senki, és semmi nem árthat neked, akár még kinövesztheted az elvesztett karodat, lábadat is, tehát pontosan tudni fogod mit kell csinálnod, hogy helyre tedd magad.

A regeneráló programmal akár egy pillanat alatt helyre teheted magad, de csinálhatod akár több életen keresztül is. Csodákat csinálhatsz, ha valakinek megmutatod, e programot, de mindig az illető csinálja meg a csodát, te csak megmutattad, hol a program, és hogyan használja. 

Azért van egy érdekessége a dolognak. Ha nem engeded meg magadnak, akkor a program nem indul el. Ezt nevezzük magunk elfogadásának, vagyis, hogy megengedjük magunknak, hogy az önjavító program fusson. 


Ha ezt misztifikálják, akkor azt vallásnak hívjuk. Minden nyelv ugyan arról a fogalomról beszél, csak épp más betűket használ. A ló akkor is ló, ha azt horse, cheval, caballo, stb-nek írják.

 Az igaz, hogy magyarul sokkal könnyebb megérteni a fogalom jelentését. 

Annyira érdekes ez a program, hogy akár ha teljesen elpusztították a tested, mivel a holografikus képe megvan, ezért újra meg tudsz jelenni a testedben, mintha mi sem történt volna. 

Erre volt is példa a Földön is a közelmúltban, és akkor az amerikai hadvezetés eléggé megrémült. Ha misztifikálták volna az esetet, akkor isteni csodának nevezték volna. 

Valójában ezt használjuk fel, mikor minden segítség nélkül egyik bolygóról átmegyünk egy másikra, Így még űrhajó, vagy piramis sem kell az űrutazáshoz, vagy hogy kimenjünk az űrbe csillagokat nézegetni.

 Minden embernek, egy kivételével meg van ez a program, csak nem használja.

 Most elmondtam megint másképp, ugyan azt, amit a vallások, sok mázzal, és torzítással, esetleg rébuszokban elmondanak, vagy épp elhallgatnak.
 


Csicseri 

 

tempohirek.hunszkita.com

—————

Vissza