Gyógyítás

ZSELATIN KÍVÜL-BELÜL
Szögezzük le, hogy állati eredetű s nem növényi.
 
Amúgy az étkezési zselatin úgy készül hogy ásnak egy hosszú és sekély gödröt és sok rétegben beleöntik a vágóhídi maradékokat és oltott meszet. Majd ezt hónapokig összeérlelik, majd porítják. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Olcsó és hatásos és nincs mellékhatás.
 
Tehát, elkészítése: végy egy lábast abba önts tiszt vizet-nem csapvíz!!!-vizet és forrald, tegyél  fölé egy másik lábast, abba tedd a vizet és a zselatint, kevergesd míg teljesen fel nem olvad, de nehogy forrald! 
Arányok: fél dl vízhez 2 evőkanál zselatin. 
Amikor felolvadt, akkor vedd le, hagyd hűlni, majd még folyékony állapotban masszírosz be a fájó, ízületbe- tédr, gerinc, boka, kéz , váll... azaz, báthova. Be fog szívódni, jól masszírozz bele annyit, amennyit csak bírsz. Aztán kis nyugalom 45 percig, majd vagy marad egy kis filmréteg, vagy nem, amit lehúzhatsz, mint az arcmaszkot, vagy langyos vízzel lemosod. 
A zselatinból minden nap egyél is meg egy kis kanállal-mint a kocsonyát. Több nem kell!
Legalább egy hónapig csináld, ha a fájadalom elmúlt, akkor a külső pakolást heti 2x és nem naponta már, de a szájon át való bevitel-azaz a kanálkányi- az egy hónapig menjen.
Miért?
 Mert a kopások úgy keletkeznek-általában- hogy a csontból hiányzik a kálcium, ezért a csont feloldja a porcot, és abból vonja ki a kálciumot, így a porc elvékonyodik, netán teljesen le is kopik a csontfelszínről, a csont-csonton mozog, és az bizony fáj, mert a csonthártyában van az érzőideg is. Ennek következtében