Orvostudomány a feje tetején

2013.08.06 08:25

ORVOSTUDOMÁNY A FEJE TETEJÉN

És ha mégis igaza van Hammer doktornak?

 

 

"Az emberek nem rákban halnak meg,

de nem is kórokozóktól, vírusoktól, baktériumoktól...

hanem a félelemtől, kimerültségtől..."

 

 

 

Megalapítója Ryke Geerd Hamer, 1935-ben született a Rajna vidéken. Teológiai, fizikai és orvosi egyetemet végzett. Agykutatással, majd rákkutatással foglalkozott. 
 
 
1978-ban meghalt 19 éves fia, majd nemsokára ő maga is daganatos lett. Kollegái 20% esélyt adtak neki a gyógyulásra.
 
 Betegen is dolgozott a Müncheni Egyetem Klinikáján, a nőgyógyászati osztályon, ahol kb. 200 daganatos beteget kezelt. Mivel pácienseit alaposan ismerte, ekkor jött rá, hogy mindannyian, saját magát is beleértve, daganatos betegségük előtt komoly pszichés megrázkódtatáson estek át. Később folytatta kutatásait a kölni klinikán, ahol tüdőrákos betegekkel foglalkozott. 
 
Kiderült, hogy a betegek fele sosem dohányzott, még csak passzív formában sem, de mindannyian átestek egy komoly lelki megrázkódtatáson betegségük előtt.
 
 
Kutatásai alapján, a betegségeket főleg a lelki tényezők feltárásával és orvoslásával gyógyította, hatalmas sikerrel. 
 
Tudni kell, hogy Hamer doktor igazi orvos, azaz nem riadt vissza a gyógyszerek alkalmazásától sem, ha az tényleg szükséges volt, és nagyon távol áll tőle az ezotéria. 
 
Rájött, hogy az olyan súlyos betegség, mint például a rák, nem más, mint a szervezet megoldása arra, hogy fizikai testünk alkalmazkodjék egy súlyos érzelmi megrázkódtatáshoz.
 
 
1981 őszén kutatásait előterjesztette a Tübingeni Egyetem Orvostudományi Karán, mint hivatalos kutatási anyagot.
 
A kutatási anyag eltűnt, majd 1986-ban elvették tőle orvosi diplomáját, mivel nem vonta vissza tanait. 
 
( A "Rák Vastörvénye": Hamer így nevezte el az általa felfedezett Ok-Következmény kapcsolatot.
 Miután Hamer saját magán is alkalmazta felfedezését, ma kitűnő egészségnek örvend.)
 
 1989-ben professzor a Bécsi Egyetem rákkutatási tanszékének vezetője elismerte kutatásainak helyességét. 
 
Ezzel együtt sem rehabilitálták Dr. Hamert, orvosi diplomáját továbbra sem kapta vissza. Kiderült, hogy felfedezése nemkívánatos. 
 
2004 szeptemberében, francia elfogatóparancsra, német beleegyezéssel, spanyol börtönbe zárták, ahol megalázó körülmények között tartották. 
 
Napjainkban Dr. Hamert ünneplik a betegek, néhány országban az orvostudomány díszdoktora, máshol bírósági végzéssel körözik. Sikerei mindenkit ámulatba ejtenek, akár hisznek benne, akár nem.
 
Elindított egy új irányzatot, mely Új Orvostudomány, vagy Germán Új Medicina név alatt ismert. 
 
Hamer doktor a modernkori orvoslás eszközeivel 100%-osan bizonyította elmélete és gyakorlata helyességét, azonban a modernkori orvoslás nem akar élni ezzel a lehetőséggel.
 
Minden betegséget egy lelki (pszichés) sokk indít el.
 
 Egyszer, mint derült égből a villámcsapás történik velünk valami, amire nem vagyunk felkészülve.
 
 Egyik percről a másikra megszűnik a munkahelyünk, házastársunk elhagy minket, vagy meghal egy közeli családtag, vagy egyéb komoly baleset ér minket. Mivel váratlan volt az esemény, nem voltunk felkészülve, ezért nem tudunk ellene védekezni. Egyszerűen legyőz minket. Vannak akik ilyenkor egyenesen sokkos állapotba kerülnek. 
 
Jellemzően egy ideig a személy, akit ért a megrázkódtatás, úgy érzi, hogy nincs kiút, mindennek vége. 
Az átélt megrázkódtatás mértéke meghatározza, hogy a betegség milyen intenzív lesz. 
 
Megállapítható, hogy a betegség nem más, mint a szervezet reakciója a lelki megrázkódtatásra.
 
 Ebből egyenesen következik, hogy aki lelkileg kiegyensúlyozott, azt nem éri annyi betegség.
 
 Van olyan személy, aki állandóan munkahelyet vált és ettől ő még egyensúlyban van, és van olyan, akinek ha csak egyszer életében váltania kell, belebetegszik. 
 
A betegség nem más, mint a fizikai válasz erre a lelki problémája, éppen a túlélés céljából.
 
 A túlélés minden élő szervezet alap programja, mely a genetikában kódolt. 
 
A fizikai válasz CT vizsgálattal kimérhető az agyban, illetve más szerveken. A szervek nem véletlenül betegszenek meg, hanem a kiváltó lelki ok típusának megfelelően. Ily módon nagyon pontosan definiálható a kiváltó lelki tényező, annak jellege. 
 
Megállapítható tehát, hogy a betegség maga a gyógyulási folyamat.
 
 A legnagyobb probléma az, mikor ezt félreértelmezi maga a páciens, vagy az orvos, és el kezdik kezelni, esetleg sebészeti beavatkozást hajtanak végre.
 
 A betegség célja a tanulás. 
 
Ha nem tanulunk a betegségből, akkor nem érte el célját és az élet újra feladja a leckét, akár egy jó tanító.
 
Például, ha valaki egész életében kiszolgál másokat, lesi mások gondolatát, eltűr és lenyel mindent a látszólagos csend és béke kedvéért, úgy otthon, mint a munkahelyén, akkor eléggé fiatal korában szembesülhet egy daganatos megbetegedéssel.
 
 A betegsége alatt nem tud dolgozni, nincs sem ereje, sem ideje, hogy másokkal foglalkozzon, hanem saját magával kell törődjön, mert állandóan orvoshoz jár, kezelésekre, stb.
 
 Aki feláldozza magát a látszólagos csend kedvéért, az lelkileg tönkre teszi magát.
 
 A daganatos betegség megjelenése után, ez a lelki konfliktus kezd megoldódni, mert a páciens nem tud csak saját magára figyelni.
 
 Így jó esélye van a gyógyulásra.
 
 A betegség, azaz a gyógyulás igazából felhívta a figyelmet élete rendezetlen voltára.
 
 Ha a páciens tanul a betegségéből, azaz nem ott folytatja életét, ahol a daganat megjelenése előtt abbahagyta, hanem saját személyiségét is érvényre juttatja, akkor mondhatjuk, hogy megvilágosodott. 
:)
Rájött, hogy előzőleg mit rontott el.
 
 
 Természetesen az ismerősök körében ez konfliktust fog okozni, többen fogják ezt szóvá tenni, de nem kell vele törődni, hamar megszokják.
 
 Az ilyen páciensek tudata egy magasabb szintre emelkedett, ők szoktak könyvet írni a csodálatos gyógyulásukról. 
 
Az a páciens, amelyik pont ott folytatja a gyógyulás után, ahol a daganat megjelenése előtt abbahagyta, az nem tanult, és várhatóan hamarosan újra jelentkezik a probléma.
 
 Sok páciens ekkor egyszerűen feladja.
 
Hogyan viszonyulunk a problémákhoz?
 
Tegyük fel, hogy egy férj este fáradtan hazaér és ekkor közli vele felesége, hogy kapcsolatuk kifulladt, már semmit jót nem tartogat, ezért el fognak válni.
 
Hogyan reagálhat erre a férj?
 
Önbecsmérlés.
 
 Nem vagyok jó már semmire sem a világban. Nem tudok megfelelni már a feleségemnek sem, akivel több éve élek együtt. 
Hogy voltam ilyen vak, hogy nem vettem észre az elhidegülés jeleit?
Az ilyen férfinak a csont a fő érintett területe.
 Ha túlteszi magát a problémán, akkor lehet csonttal kapcsolatos gyógyulási fázisa, mely lehet akár csontszövet daganat is, de nem olyan súlyos esetben ízületi probléma.
 
Harag.
 
 Az a kis liba, jó voltam, mikor elvettem, most már, hogy öregszem már nem kellek neki? Majd megmutatom én, ha elválunk az utcára teszem, itt mindenért én dolgoztam. 
 
A harag a májhoz kötődik, így májproblémái lesznek, ha már feldolgozta a problémát. Tipikus a májgyulladás esete, illetve enyhébb esetben vad és rossz álmok, további düh és harag mások irányába.
 
Területvesztés.
 
 Az emberek, akár az állatvilág területet birtokol. Lehet ez fizikai terület, de lehet pszichés terület, például a házastárs és a kapcsolódó jogok, feladatok. 
 
Fontos szempont az is, hogy ki mennyire kapcsolódik a területéhez.
 Hamer doktor rájött, hogy aki nagyon kötődik a saját területéhez, annak ha idegen helyre megy, nem lesz széklete néhány napig.
 
 Ennek oka a tudatalattiban található ősi ösztön, mely szerint a területet meg kell jelölni, akár az állatvilágban.
 Szintén ezen ősi program az oka annak, hogy ha egy tömbházban egyik éjjel túl hangosak a szomszédok, akkor éjjel többször kimegyünk a wc-re, ugyanis meg kell jelölni a területet, hiszen betolakodó hallható.
 
A területvesztés tipikusan szívvel kapcsolatos problémákat vet fel, legdurvább esetben szívinfarktust. 
 
Most már érthető az a statisztika, hogy a megcsalt férfiak miért kapnak szívinfarktust, miután valamilyen módon lezárták magukban a problémát. Területvesztés az oka.
 
Becsapottság.
 
 Ilyenkor tipikusan úgy érzi a férj, hogy ő teljesen oda adta magát, és most becsapták, hátba szúrták. Ő mindig nyitott volt, és ezzel élete párja visszaélt.
 
Ebben az esetben sokszor alakul ki halálfélelem, mely tüdődaganatot eredményez a gyógyulási szakaszban, vagy bármilyen más jellegű félelem, mely vesedaganatot eredményezhet.
 
Lehetőség.
 
 Ha a férj már rég unta a házasságát, de nem tett semmit, és mégis váltani akar, akkor remek alkalmat talál most ebben az eseményben. 
Örül is neki. Éppen jókor jött, és nem neki kellett dönteni. 
Őt a gyógyulási szakaszban végbél, aranyér fogja terhelni fizikai szinten.
 
Ehhez teljesen hasonló, mikor valakit munkahelyéről küldenek el.
 Az első nap még a csalódottság a jellemző, másnaptól már mint egy lehetőség éli meg, majd elindítja saját vállalkozását és két év múlva tiszta szívből örül, hogy mindez megtörtént, mert azóta nincs főnöke és többet is keres, kötetlen a munkaideje.
 
Betegségek és lelki háttereik
 
Hamer doktor nagy „találmánya”, hogy a betegségeknek van értelme, nem egy fölösleges időpocsékoló kínlódás, nem egy szemét, amit ki kell dobni.
 
 A betegség egy tanulási fázis.
 
Tanulni úgy tudunk belőle, ha megértjük a kiváltó okot, szembenézünk vele, és megoldjuk.
 
A betegséget nem legyőzni kell, hanem megérteni.
 
 
Mit tanulhat az átlagember a Germán Új Medicinából?
 
 A Germán Gyógytudomány egy szigorúan logikus és összefüggő természettudomány, de egyidejűleg minden tudomány közül a legemberibb és legfelelősségteljesebb, a páciens és az orvos számára egyformán jól érthető. Csupán 5 biológiai természeti törvényen alapul – ellentétben az eddigi hipotetikus orvostudománnyal.
 
 
 
Az emberiség történelmét áttekintve, elmondható, hogy a gyógyítást sosem pénzért végezték.
 A gyógyulás a természetben van, azaz bennünk.
 
 A modern egészségügyi ellátórendszer szerepe nem a gyógyítás, hanem a gyógyuláshoz vezető út megmutatása, az ehhez szükséges életmód tudatosítása, és akut esetekben a szükséges beavatkozások elvégzése .
 
Nagyon sokan azért tanulnak természetgyógyászatot, reikit, spirituális gyógyítást, mert azt hiszik, hogy jól meg fognak élni belőle.
 Pedig ez távolról sem igaz.
 
 Az egészséges élet, a természet rendjéhez való alkalmazkodás, egy életforma és nem pénzkereseti lehetőség. 
 
Az egészségügyi ellátórendszer attól a pillanattól csődre van ítélve, hogy pénzügyi, gazdasági alapokon kell működjön. Mikor nem az egészség a fontos, hanem a pénzügyi háttér, akkor már csak betegségügyről beszélhetünk.
 
Az összes ősi gyógymód, a természetgyógyászat, a Germán Új Medicina mind arról szólnak, hogy a betegség nem az ellenségünk, hanem tanítónk.
 
 Ne külső forrásból várjuk a csodát, hanem magunktól. 
 
Mivel az emberek maguknak okozzák a betegségeiket, problémáikat, ezért azon csak maguk tudnak segíteni.
 
 Ha széttárják karjukat és kívülről várják a csodát, akkor nem fog megoldódni problémájuk.
 
 Ez jellemző napjaink emberére.A Germán Új Medicina megtanítja számunkra, hogy lelki problémáink és fizikai betegségeink között összefüggés van.
 
 Lehet, hogy csak a materiális fájdalmakat, elváltozásokat vagyunk hajlandóak észrevenni, de akkor legalább így utólag legyünk tudatosak afelől, hogy mi volt a kiváltó lelki ok.
 
 Derítsük ki és oldjuk meg. Keressünk olyan segítőket, akik segítenek ebben, természetes módszerekkel.
 
Akut folyamatoknál bátran forduljunk orvoshoz, hiszen szükség lehet a tünetek kezelésére, például egy gyors beavatkozástól a lázcsillapításig sok esetben, de ne fogadjuk el, hogy problémánk megoldhatatlan és életünk hátralevő 40 évében gyógyszereken kell éljünk.
 
Ha valaki beteg lesz, akkor menjen el a Germán Új Medicina magyarországi képzéseire, ne azért, hogy majd másokat gyógyítson, hanem azért, hogy ő maga meggyógyuljon. 
 
 
Menjen ki a természetbe, éljen együtt a természettel, nézze a naplementét, szagolgassa az illatokat, tapintsa a növényeket, éljen együtt a természettel.
 
 Ez az igazi meditáció.
 
Tanuljon meg az öt elem szerint táplálkozni.
 
Néhány hét-hónap alatt csodát fog átélni. Visszatalált a természethez, életminősége látványosan javult, betegségei kezdenek eltűnni.
 
Ez a belső csoda ami bennünk van.
 
itt olvashatod.
 
 
 
bővebben itt:
 
https://www.germangyogytudomany.hu/gnm-ismeretek.html
 
https://vitamind.hu/portfolios/dr-hamer/
 
vagy még sok-sok helyen a neten.

—————

Vissza


Téma: Orvostudomány a feje tetején

Nincs hozzászólás.