Nőben Nő Ő ..aztán..

2015.03.10 16:00

 A NŐkről!
El-és befogadás-ez a lényeg.
Kezdem elölről....

 

 


Van az Isteni energia, ami a NŐn keresztül jön le....első kép alma....tehát, lejön az energia a száron(tengelyen) keresztül a magházba, ami a Nő. Ekkor ő a befogadó, ugye. A magházban teng, sűrűsödik az energia, tovább kéne adnia....de, kinek? Természetesen a férfinak! Annak a férfinak, aki az alma burkolata. Ekkor a Nő már nem a kapó, hanem az adó fél. DE! Előtte a férfinak csatlakoznia kell a nőhöz, azaz, magába kell fogadja a NŐt.Ha ez megtörtént, akkor lesz körkörös az energia forgása.
2. kép
A NŐ a konnektor, a férfi a vezeték ill a dugó...becsatlakozik és ugye magába fogadja a nőn keresztül lejövő energiát, majd azt a céljai elérésére használja. Ha elegendő az energia, nincs semmi gond....ha kevés, vagy túl sok...na, akkor van!
Mert, ha kevés, akkor a férfi máshonnan is beszerzi a neki hiányzót, ha meg sok, akkor nem tud vele mit kezdeni, magában marad-szerintem, ez a rosszabbik eset- és az energia gyűlik. 
Mi történik ilyenkor? Az energia mozgásban van, azaz élni akar....él is, de hogy!
Szaporít, éltet! Csakhogy, nem az eredendő állapotnak megfelelően, hanem attól eltérően!
Ezt hívják RÁKnak. Mert ki akar teljesedni.
Mit lehet tenni ilyenkor?
Ha ezt megértetted, akkor már tudod is.
Csökkenteni kell a NŐben a leadás mértékét! 
Mert-ha tetszik, ha nem, amikor kapcsolódunk, akkor minden energiát átadunk. 
Mit is?
A bennünk zajló történéseket. Legyen az pozitív vagy negatív-attól függ, minek adunk energiát. (megjegyzem, nincs ilyen fogalom, de másképp nem nagyon lehet kifejezni)
Ha aggódunk, félünk, haragszunk, bánkódunk...stb...azt is átadjuk. De, átadjuk a saját kiteljesedési igényünket is...a sajátot, ami nem a férfié! De, ő ezt is fogja! És, meg akar ennek felelni....(annak akar megfelelni, amit mi szeretnénk, és nem ő) Mindezt tudatlanul.
Mondok példát, hogy jobban értsd.
Van ugye a már említett kapcsolódás, minden remek, nagyon szeretik egymást....a nőnek nagyon sok energiája van, ez tetszett meg a férfinek...kap is rengeteget belőle...sokat is...amit, nem tud arra használni, amire a Nő inspirálja. Mert a Nő érzi, hogy sok van benne, és ezt szeretné megvalósulni látni a férfi cselekedeteiben. De, a férfinek ez sok, viszont, mert szereti a nőt, megpróbál ennek megfelelni...de, nem tud. Mert rá ennyit szabtak....a túltengő energia pedig utat tör magának....vagy bent, vagy kint.
Ha élete párja az egyetlen Nő, akkor nem megy el másfele levezetni a sokat, ha nem az(mert ugye van ilyen), akkor viszont máshol vezeti le.
Ha a Nő rájön, hogy a férfi annyira képes, amennyire, akkor nem terheli tovább, hanem kiéli a maradék energiáit másban...pl festészetben, karitatív tevékenységekben, gyógyításban, a tudás bővítésében, női közösségek létrehozásában...stb. Elfogadja, hogy a férfi, akit egyébként szeret, annyira képes, amennyire...és ezzel segíti őt az útja beteljesítésében. Elfogadja a tempót, a vezetést.
Ma helytelenül nem ezekben, hanem az úgymond férfias foglalkozásokban élik ki magukat....sose lesz belőle jó. Azért nem, mert a nők idegrendszere sokkal finomabb, kevesebb terhelést bír, mint a férfiaké..így előbb el is használódhat, ha túl nagy áramot kap folyamatosan.
Pl, amikor politikus, vagy igazgató, vagy bármilyen vezető pozícióban van.
Nem, nem ez a dolgunk! 
Az a dolgunk, hogy emeljük a férfit, aki meg tudja magát próbálni ezáltal...emeljük szépen, csendesen, hátulról észrevétlenül.
És akkor hazahozza nekünk az ő beteljesített energiáit..hazajön töltődni is.
Csodát kaptunk ezzel mi Nők! Ismerjük végre fel, mi a dolgunk.
Mert bennünk s általunk benne nő Ő.

 

 

A Nők Látnak, előre látnak, meg kell érezniük, hogy a hozzájuk csatlakozó férfinek mekkora energiára van szüksége.
Ha átalakítjuk a félelmeinket, aggódásainkat, elvárásainkat stb..., akkor a férfi a megfelelő áramerősséget kapja, azaz amivel meg tud birkózni...és megszűnik a betegség...

—————

Vissza