MEGSZÍVLELENDŐ NŐK SZÁMÁRA!

2015.03.01 13:58


....olyan minden párkapcsolat, mint Amerika felfedezése, a kormánynál a Férfi áll, a szél, az Erő pedig a Nő, és kockáztatni kell, különben el sem indulunk. Hinni. Csak olyannal érdemes lenni, akiben Hinni tudok, bármerre is indulunk.

Ami egyben a hisztis királylány halála is.

A hit. Adni ezt. Egy ideje visszatérő kérdés, hogy azonosítottam, hogy az vagyok, hisztis királylány, mit tehetek. Tapasztalás a válasz. Igen. Tudom, hogy nem ezt vártad. De ez van. Azt látom, hogy a hisztis hercegnő csakis úgy múlik el, hogy tapasztal, hogy “kitombolja” magát az ember. Ráadásul végül szinte mindegy, hogy megéli minden egyes vágyát, átég rajtuk, vagy elfojtásban tobzódik, míg végül felrobban. Az eredmény azonos. Talán az idő más csak. Elfojtani nagyon, nagyon soká lehet. Minél erősebb az ember, minél öntudatosabb, annál tovább. Spirituális egó póz néven írtam egyszer erről, hogy veszély, hogy azt hiszem értem, tehát már csak meditálok és jógázom, esetleg előadásokra járok, de nem akarom magam tapasztalásnak kitenni, és a kész férfit várom, holott pedig nincsen kész férfi, sem méltatlan kapcsolat, okkal vonz nagyon, bármi vagy bárki is az.

Konkrét Férfi az Út.

Hinni. Gyakorolni a Hitet. Adni. Konkrét férfiaknak. Folyamatosan. EZ a válasz. Iskola. És végtelen a lehetőségek száma, a mindennapok tele konkrét helyzetekkel, pincér fiú, munkatárs, főnök, mindegy, a Hitet erősítem, emelek, vagy a saját nagyszerűségem akarom mutatni és elismerve látni. Az egyetlen valódi kérdés ez. A Mód. A nőies mód növeszt, ad, emel. Ettől nő. Ez által növekszik abban, hogy Nő. Ha hitet ad, ha emel. A Királylány Bálozik, a Királynő Van. Fokozatok. Alapja, hogy emberek közé megyek, gyakorlok, elfogadom az élet iskoláját, a leckekéket, amiket hoz, elméletben nem lehet továbblépni, viszont, ha Teszem, akkor a tapasztalás erősít, bármennyire féltem is esetleg, és ez által növekszem abban, aki vagyok, így születik a nőből a Nő.

Nők kezében a világ sorsa.

Nincs más Út, mint Hinni. Sőt. Tessék észrevenni, hogy beszorul, magát szorítja be, aki nem így, aki nem másokat emel. Az öntörvényű, a saját feje után, a másokat irányító, az önnön csodálatosságában gyönyörködő, azt villogtató nő ugyanis a Boszorkány. Értékes megtapasztalni, igen, hogy valóságosan szinte bármire képes a nő, magában is, csak épp boldog nem lehet. Hiába fejleszti magát, hiába indít projekteket, hiába tanít, hiába jógázik, hiába fut, hiába ír könyvet, az mind-mind csak az egyik oldal, erdei ház, aminek a terveit maga készítette, falakat is maga húzta fel, de marad boszorkánytanya, még ha mézecskalácsból készült is. Nagyon Fontos ez. Hogy a Nő saját projektjei mind csak hobbi, jótékonykodik a világgal, úri szeszély, de NEM a munka. Mert a Nő munkája, Ügye, sőt, Alkotása a Férfi. Kell legyen. A Királynő munkája a Király, aki arról ismerszik, hogy benne áll egy Ügyben, ami nagyobb nála, ami az Ország. Közös tehát, igen, az Ügy végül, így közös, hogy mind szolgálunk, egymásban állunk, de annak forrása a férfi, sosem a nőtől érkezik, hanem a Nő a Hitet adja hozzá. Kevesen nevelkednek ebben, többségünknek gyakorolni kell. Ezt. Hit adását, a mindennapokban, konkrét férfiakkal, akár “hülyeségben” is, ha az Lelkesíti, Hitet neki Adni, belé Vetni, de szép a magyar nyelv, Hitet Vetni, és igen, ebből lesz, bizonyosan lesz Aratás, tehát Boldogság, Siker, Ország, de mindez csakis eredmény lehet – amint a gyermek is.

 https://envagyok.info/a-no-hitet-vet/

—————

Vissza