Hogyan kerültek életformák a Földre?

2014.06.14 21:58

Ez egy hatalmas kérdés, és a Föld is egy hatalmas Lény, aki meg van áldva a benne lévő saját teremtőképességgel. Képes produkálni mindent, ami az ő rajta és benne lévő összes életforma számára szükséges azok ellátása, táplálása, és növekedése érdekében. Ő egy varázslatos Lény, és meg tud csinálni bármit, ami szükséges az ő életformái számára.

 A Föld ősi, és a bolygók és a rajta élő entitások megteremtésének módszere is ősi dolog. Nincs semmi szokatlan a teremtéssel kapcsolatban, azokat a jól ismert törvényeket követi, amivel az összes Felemelkedett Mester fel lett ruházva, és tud működtetni.

 Minden anyag Fényből van, 100% tiszta Fényszubsztancia, mely meg tud teremteni bármit és mindent, egy gondolat kipöccintése alatt.

 Az idők kezdetén, aminek nincs kezdete, életformák lettek teremtve ezen Univerzum Teremtője által, és azok különféle formákba fejlődtek, és sok különféle variációkban sok különféle Fényszinteket, és különféle megértési szinteket tartalmaztak. 

Ezek pedig úgy folytatták, hogy magukból teremtettek más aspektusokat, vagy kiterjedéseket, melyek idővel ugyanezt tették. Csakúgy, mint ahogyan a szülőknek vannak gyermekeik, és az ő gyermekeiknek is vannak gyermekeik, és az ambícióiktól és vágyaiktól függően, némely gyermek ezek közül nagy fénylénnyé fejlődik és értelmes lesz, némelyek pedig nem.

Néhányan nagy mesterekké fejlődnek, akik képesek bolygókat teremteni, míg némelyek csak élvezik a létezést, és a "betegségben" léteznek anélkül, hogy bármi többet tennének.

 

 Azok, akik kifejlesztették magukat, bolygókat teremtenek, és benépesítik ezeket a bolygókat, és áttelepítik ezeket az életformákat más bolygókra is.

 
 Úgyhogy a Föld esetében, némely életforma a Földre született, és másokat pedig más bolygórendszerekből hoztak ide, hogy növekedjenek és fejlődjenek, és megtapasztalják az életet fizikai formában.
 

 Ezeknek a lényeknek a többsége, akik idejöttek, meg akarta tapasztalni a sűrűségben való életet, és a különféle testekben való életet.

  Emlékezzetek, hogy a Föld egy kísérlet; egy olyan hely, ahol a tudatosság különböző fajtái meg tudnak testesülni, és megtapasztalni a Földet egy fizikai formában, és ahol azok használhatják a test fizikai érzékeit arra, hogy örömet adjanak nekik.

 

 Mindazonáltal ők soha nem gondolták, hogy csapdába fognak esni itt, és hogy a testet, ha helytelenül használják, az fájdalmat adhat nekik. 

Úgyhogy amint egy testben itt voltak, tovább kísérleteztek a formáikkal, épp ahogyan a tudósok manapság kísérleteznek a DNS-el, és a genetikusok az emberekkel, állatokkal, a táplálékkal, és a növényekkel.

 Ez nem más.

 Az univerzum minden részéről származó Lények nézték, hogy mi történik a Földön, és eljöttek ide megtapasztalni a fizikaiságot.

 

 Néhányan közülük pusztulást és káoszt teremtettek, és nem a Fényhez tartoztak.

 

 Az ő alkotásuk főleg sötét energiájú volt, és ezek a sötét energiák lassan átvették a hatalmat minden fölött a Földön, különösképpen a kormányok fölött.

 Figyeljétek meg bolygó öko-szisztémáinak a hanyatlását, mintegy eredményeként annak, hogy a sötét entitások irányítják azokat a vállalatokat, akik most irányítják a politikusokat.

 Ezek a más csillagrendszerekből való sötét entitások, most a bolygó minden rendszerébe beszivárogtak, vallásháborúkat és elkülönülést hozva létre.

 Úgyhogy a föld egyszerű életformákkal indult útnak, aztán mások is érkeztek más csillagrendszerekből, némelyik közülük a Fényhez tartozott, míg némelyikük sötét energiák voltak.

 

 Sokan ezen sötét energiák közül, most a Fényre váltottak, de vannak még közülük sokan, akik kitartanak kapzsiságuk, a Föld fennhatósága mellett, és hogy rabigába hajtsák annak népét.

 A Föld belsejében lévő emberek más csillagrendszerekből és Galaxisokból jöttek ide, és a Föld belsejét annyira tisztának, annyira érintetlennek, és oly félreesőnek találták, hogy úgy döntöttek ott maradnak a felszíntől elvonulva, szabadságban.

 Létrehozták azt az öko-szisztémát, ami fenntartja őket a Föld belsejében... Öko-sziszémákat nagyon könnyű létrehozni, ha megérted az Egyetemes Törvényeket, és együttműködsz a Természet Szellemeivel ...

 Hihetetlenül egészséges öko-szisztémát tudsz létrehozni, ami ellát ... mindennel, amire valaha vágyhatsz, vagy szükséged lehet, és ez az, amit a belső föld lakói tettek és tesznek még mindig.

 Fenntartják ezt a rendszert tökéletesen, szívüket és elméjüket használva, és megértve az Életerőt, ami "Minden Ami Van", abban létezik, és ezt az Életerőt behívva és felhasználva, az megteremti a bőséget minden formában. 

Némely egyszerű életforma magából a Föld anyagából fejlődött ki, ahogyan azt ő megformálta, és a Föld maga hívta be az életformákat és invitálta meg őket, hogy itt éljenek,

 míg néhányan hívás nélkül érkeztek, és a sötétség hozta magával őket.

 

 Emlékezzetek, hogy minden az univerzumban egy kísérlet, beleértve az emberi testet is.

 Az emberi test a legtalálékonyabb és legbámulatosabb forma, ami van, és a ti testetek képes olyan földön kívüli dolgokat megtenni, mint a bilokáció (több helyen lenni egyszerre), a lebegés, az azonnali elutazás egy másik helyre egy nanoszekundum alatt, a Természet Elementáljaival, Angyalokkal és Felemelkedett Mesterekkel való párbeszéd, és követlen a Föld Közepébe történő látás. 

 

Igen, a testeteknek megvannak ezek a képességei jól beépítve, és ez az, ami után a sötét entitások kutatnak!!!

 Azt próbálják megérteni, hogy testetek hogyan funkcionál, és lemásolni őket úgy, hogy meg tudják tanulni, hogyan tudnák megszerezni maguknak ezeket a képességeket.

 Ez az ok húzódik az "elrablások" mögött, hogy megértsék hogyan működik a testetek, hogy aztán át tudják építeni ezeket a képességeket az ő saját formáikba.

 De ők nem tudják megtenni ezt, és így elnyomni próbálják képességeiteket, mivel nem akarják, hogy megtudjátok kik vagytok, és valójában mit tud tenni a testetek.

 

 Úgyhogy olyan gondolkodásra programoznak titeket a tömegmédián keresztül, hogy semmik vagytok, és hogy szűkölködtök, és áldozatok vagytok és bűnösök, 

így nem fedezitek fel mindazt, amivel valójában meg vagytok áldva.

 

 Próbálnak alva tartani titeket, és tömeges méretekben sikerrel járnak. Úgyhogy ébredjetek fel most, és tudjátok, hogy mágikus lények vagytok, és meg tudjátok tenni, amit mi tudunk.

 Szemeinkkel kiláthatunk a Galaxisba, és láthatunk a bolygó felszínén állni titeket. És amikor megtanuljátok használni az "x-ray" (röntgen), vagy "nagy-távolságú" látásotokat, láthattok minket Telosban és a Homorú Földön állni.

 Megvannak ezek a beépített képességeitek, melyek csak arra várnak, hogy be legyenek "kapcsolva".

 A sötét entitások sikeresek abban, hogy "lekapcsoljanak" titeket a beépített adományaitokról; ők kapcsolták ki az áramköreiteket és állították le az áramlást, hogy szétkapcsoljanak titeket.

 Ők nem akarják, hogy tudjátok kik vagytok, mert ők akarják azt, amivel ti rendelkeztek, és irányítani és rabigába akarnak hajtani titeket.

 Ez az, amiért a vállalatok pusztítják a bolygó öko-szisztémáját, és szennyezik a levegőt, és elektromágneses sugárzást alkalmaznak rajtatok minden formában, beleértve a mobiltelefonokat is - ez megszakítja bio-rendszereteket úgy, hogy szétkapcsolttá váltok, és nem tudtok érezni, hallani, és látni.

Mindazonáltal, mindaz ami el lett nyomva bennetek, vissza fog térni teljes használatúra, ahogy a Föld emberisége felemeli tudatossági szintjét, és a Fény besöpör a sötétség alá, és föléjük emel titeket a magasabb dimenziókba, ahol mi mind várjuk felemelkedéseteket.

 A sötétség maradni fog, és nem fogja tudni, hogy hova mentetek, vagy hogyan játszottátok ki őket.

 

 Ki lesztek söpörve alóluk, és ők itt fognak maradni, hogy folytassák háborúikat egymással, míg meg nem tanulják a leckéket, és annak a hiábavalóságát, amit tesznek,

majd a Fényhez fordulnak rehabilitációért. 

—————

Vissza