Gondolatok

2014.03.08 14:08

Miután sokadszori próbálkozásra sem tudtam (hetek óta már) megnyitni olyan oldalakat, amiket eddig is olvasgattam, felmerült a kérdés bennem, hogy miért? Milyen információ van benne, amit blokkoltak? Mert hogy erről van szó, kétség nem fér hozzá.

Gondoltam, nem töröm magam tovább ezzel, de nem is bosszankodok, mert felesleges, amikor majd kell, akkor úgy is el tudom olvasni...tapasztaltam már, hogy nincs lehetetlen.

 

Igy hát írok most inkább én  megint, tudom, szívesen olvassátok.

 

Tedd azt a valós életben, amit eddig a gondolataidban éltél meg.

 

 

 
Az első, hogy a mindennapi életeddel olyan tartalmat sugározz  ki, ami emeli a környzezetedet.
 
Ami reményt, szeretetet, bizalmat, nyugalmat áraszt. Amit te magad is átélsz a bensődben.
 

Ugyan nem látod, de most már közvetlen összefüggés van az életed napi szintű történései és a kinyilvánított vágyaid, gondolataid és cselekedeteid között.
 

 Ez azt jelenti, hogy 1-2 nap alatt leér a fizikai síkra az az erő, amit gondolati vagy lelki síkon elindítasz. Valamiért nem kötöd össze a dolgot, hogy miért zavarodik össze az életed, miért történnek összeütközések, amikor csak pár kritikus kommentet szótrál szét néhány fórumon... 

Tényleg nem esik le az a bizonyos  tantusz?

Ez azt is jelenti - ami hatalmas áldás - hogy már nem tudsz számottevő karmikus nehézséget létrehozni, hiszen rövidre van zárva az energiakerék, szinte azonnal visszaüt a hatás. Jó és rossz egyaránt. Bizony, nagyon rövid időn belül visszakapod az általad elindított negatív gondolatot- 1-2 nap max 1-2 hét múlva.

Ez azt is jelenti hogy a pozitív  hozzáállásnak a saját életedben és globálisan  is óriási hatása van, ami  nagyon hamar jelentkezik.

Ezért fontos a szeretet, szelídség, megfontoltság, állandó figyelem, éberség  önmagadra, hogy ki tudd gyomlálni a negatív hatásokat és beszivárgásokat a tudatodból. Ha az asztrál sík megtisztul, megdöbbenve fogod tapasztalni mennyire nem belőled jöttek ezek a negatív hatások, hanem csak öntudatlan csatornája voltál ezeknek.

 

Mit tehetsz még? 

 

Ne hallgass negatív híreket, ne is olvass ilyeneket se újságban, se neten. Ne nézz ilyen tv-adásokat, filmeket, vagy videókat.

Nagyon fontos, hogy a gyermekekre figyelj, őket se érjék ilyen hatások. Inkább mesélj nekik.

 

Csak azokkal az  emberekkel tarts kapcsolatot, akik olyan  érdeklődésűek, beállítottságúak, lelkületűek(mint te), akik téged is felemelnek, nem pedig lehúznak.

 

Gondold végig, amikor negatív vagy ítélkező vagy, hogy ez honnan ered? Meglátod, nem benned van a gyökere, hanem valamilyen hatás ért, amivel azonosultál. Tudatosan tisztítsd meg magad, kérd ezt akár hangosan:

- az Univerzum Szeretete

- az Univerzum Bölcsessége

- az Univerzum Tudása

 

 Meditációk fontossága:

 de ne így:

 így már jó lesz:

 

 Nagyon sokat tudsz  vele tenni, még ha most ezt nem is látod.

 Ezek a hatások az asztrálison keresztül terjednek, a lelki térben és közvetlen tisztítják azt a teret. Meditálhatsz bármikor,  ahhoz 1/2 perc elég,  hogy letisztítsd a rendszered, pozitív és nyugodt maradj és ezt tudd környezetedre kisugározni. 

 

 Ha van benned  elég erő akkor a környezeteden is segíthetsz  feszültségeket,nehézségeket, elsimítani, információt adni ezekröl a  történésekröl,segíteni azoknak, akik  még nem annyira tudatosak. Az első és legfontosabb feladat, hogy Te magad a helyeden legyél ,  olyan szilárd pontként, amin keresztül a világosság/fény  közvetítődik a fizikai térbe.

 

  Legyél lámpás a sötétben.  [@lightbulb]

 

 

 

—————

Vissza