Ébresztő Emberek!

2013.12.21 22:00

Akik bárhol, bármikor tilalomfákkal akarják megakadályozni a Tanítások terjedését, azoknak hadd hívjam fel a figyelmét a következő bibliai idézetre:

 “Lámpást sem azért gyújtanak, hogy a véka alá rejtsék, hanem, hogy a lámpatartóba tegyék és világítson mindenkinek a házban.” (Mt. 5/15)

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=XgBDEMR68Yk

 

 

A filmben dr Csides Kata beszél mindezekről.

 

A filben elmondottak a valóságot vetítik elénk, nem kitalációk, még ha sokaknak olybá is tűnik.

Amennyiben érdekes, elgondolkodtató dolgokat találtál az írásokban, filmekben, akkor azt javasolnám, hogy mentsd el őket, mert úgy talán megmaradnak...vagy másold le s tedd mappába, nyomtasd ki, írd ki lemezre!

Sok mindent már én is hiába keresek...egyszerűen eltűntek! Oldalakat nem lehet megtatlálni, a filmeket, melyekben tanítások vannak-ha még emlékeztek!- tavaly törölték a you tube-ról. Szinte lehetetlen újból megtalálni.

Olyan speciális technológia van, amit fel sem fog egyszerű ember-nem hogy alkalmazását elhinné. Pedig-van ilyen.

Akinél olyan tartalom van fenn, mint ezen az oldalon is-nemkívánatos lesz, mert esetleg felébresztheti a még "alvókat" illetve előbbre viszi a már "felébredetteket". Pont ennek ellehetetlenítése, eltüntetése  a cél. Mert akkor elkezdenek gondolkodni a történéseken, kérdéseket tesznek fel, amik bizony kellemetlenné válhatnak a hatalmukat, pozíciójukat féltőknek.

Már rég rájöttek, hogy bizony ezek az oldalak bele tudtak ágyazódni a sok sületlen ezoterikus, spirituális hablatyba-tehát, valamilyen módon le kell állítani. Le is tudják, s nem csak tudják, fogják is.

Ajánlom , nézd végig a filmet.

 

—————

Vissza