Braco a "néma" gyógyító

2014.04.06 10:59
„Mindannyiunkban van egy mag, ami egyszer gyönyörű gyümölccsé érik.” – Braco
 
 
 
Braco az alábbi szavakkal írja le azokat a pillanatokat, amikor az emberek előtt áll: 
 
„Megpróbálok minden ott lévő embert karjaimba venni és a szeretet és a melegség láthatatlan és mély ölelésével átölelni őket. Próbálom meggyújtani azt a szikrát, amelyet mindnyájan hordozunk és amely a szeretet csodálatos lángját hozza létre bennünk.”
 
Braco arra szentelte életét, hogy felébressze azokat a pozitív és gyönyörű érzéseket és energiákat, amelyeket mindnyájan hordozunk magunkban, és hogy segítsen a beteg, szomorú és reménytelen embereknek.
 
A szakértőkre nagy hatást tett, hogy Braco ilyen fiatalon negyven éves korára olyan tudati szintet ért el, melyet még a leghíresebb mesterek sem értek el idős koruk előtt!!! 
 

 Braco sikereit NEM  tulajdonítja bármilyen vallási formának vagy speciális módszertannak, mégis több ember érezi energiáját és tudatát az egész világon.

 
De legyen az Schneider professzor, Drago Plecko vagy Dr. Harald Wiesendanger „Rendkívüli Gyógyítók Nemzetközi Intézete” – mindnyájan igazolják, hogy valami olyan áramlik át Bracon, ami meg tudja változtatni emberek tízezreinek az életét. 
 
Még olyan alapvető egészségi problémákat is meg tud oldani, mint például a rák, epilepszia és lélektani problémák.
(akkor, ha nem ütközik a hozott és vállalt feladatba vagy a karmába)
 
 Braco sosem ígér segítséget és gyógyulást a látogatóinak és azt is elmondja magáról, hogy nem gyógyító. 
 
Azt mondja: „Normál ember vagyok, megtaláltam ezt a láthatatlan energiát és meg akarom osztani mindenkivel. Tudom, hogy mindenki más is érezheti és hordozhatja ezt az energiát.
 
  Braco csak mereven nézi a látogatóit 50-1000 fős csoportokban anélkül, hogy egyéni találkozót vagy kezelést adna nekik. Az embereket csak a szemével érinti meg és közte és látogatói közötti egyetlen kapcsolat a gondolatok, az energia és mély belső szeretet kapcsolata. Nyilvánvaló, hogy a szeretet és az energia az, amely egy olyan speciális energiát tud aktiválni az emberekben, amely lehetővé teszi számukra, hogy megváltoztassák életüket és megoldják a problémáikat.
 
Braco nem fogad el pénzt a segítségért és a találkozók vagy ingyenesek vagy csak egy kis összeget kell fizetni a terembérletre és az adminisztrációs költségekre. ”
forrás:rejtelyekszigete.com
 
 
Én voltam nála 2012-ben, fantasztikus élmény volt.( nem hogy pénzt nem fogad el, hanem hatalmas vendéglátást adott mindenkinek!) Egyáltalán nem az történt, amire számítottam....de, ez indított el egy úton, amiért mérhetetlenül hálás vagyok. 
 
S még egy érdekesség: elég, ha csendesen a fényképét,( szemét ) nézed, s ha van fontos kérdésed, akkor a szemén keresztül jön az Égi válasz is...nekem így megy, és neked? Próbáld ki.
 
 
 

—————

Vissza