BIOREZONANCIA TERÁPIA-ÉRTHETŐEN...

2013.08.08 13:29

A biorezonancia

 

elektromágneses bio-kommunikációs irányítórendszerünk újrahangolója,

 

 

a jövő orvostudományának egyik legnagyobb ígérete, mivel a szervezet legalapvetőbb folyamatainak

befolyásolásával beindítja, serkenti a szervezet önregenerációját.

 

Előnye, hogy természeténél fogva felhasználási területe igen sokrétű, és káros mellékhatása sincs.[thumbsup]

 

Csak arra tanítja meg a szervezetet, amit az valaha - egészséges korában - már tudott.[@flowerpink]

 

 

A biorezonancia egy olyan eljárás, amely a sejtekkel elektromágneses jelek segítségével kommunikál.

 

 

 Alapját az a megállapítás képezi, hogy az anyagnak van egy materializálódott formája és van egy elektromágneses tulajdonsága is.

/ És ugye még több más is.../;)

 

A  terápiás kezelések lényege, hogy a harmonikus rezgéseket megerősítsük, a diszharmonikus rezgéseket pedig megszüntessük. 

 

Ez azt jelenti, hogy ha betegség esetén ellenkező értelmű hullámokat bocsátunk a szervezetre, akkor azzal a sejtek hibás kommunikációját kioltjuk, vagyis magát az okot szüntetjük meg.

 

/A "miért" ?- [#question] az nem ebben a programban van...azt a betegnek a "szellemében"magának kell , felismernie, elfogadnia

és megoldania/[thumbsup]  [whistle]

 

Tehát arra kell figyelni, hogy a megfelelő nyelven, a megfelelő hangerőn és megfelelő hosszan beszéljünk a megfelelő sejtekhez. És természetesen, hogy megfelelő dolgokat mondjuk nekik...

 

A sejtek nagyon is megszűrik, hogy milyen jeleket engednek be. :)

 

Ezért javításukhoz ismerni kell, hogy melyik típusú sejt, milyen frekvencián kommunikál, mert mindegyik sejtet a saját nyelvén kell megszólítani.[@callyou]

 

 

Ezt a kommunikációs rést Adey-ablaknak, vagy biológiai ablaknak nevezik. 

Ennek köszönhető, hogy a biorezonanciás terápiáknak nincsen káros mellékhatásuk, hiszen a nem nekik szóló üzeneteket még csak meg sem hallják a sejtek.

 

Az egészséges hullámokat harmonikusnak, [hug]  a betegségekre jellemző hullámokat pedig diszharmonikusnak [@computer_error]  nevezzük.

 

A betegség minden esetben hibás rezgésként jelentkezik a szervezet elektromágneses képében, vagyis zavar támad a szervezet elektromágneses egyensúlyi állapotában.

 

A kérdés már csak az, hogy mennyi ideig tartható fenn ez az információ a sejtekben.[#question]

 

A szervezet meg tudja őrizni a különböző biológiai értelmet hordozó jeleket, és pedig a szervezet nagy részét alkotó vízmolekulák segítségével.

 

Természetesen ennek a vízmemóriának az információhordozó képessége nagymértékben függ a szervezet hidratáltsági állapotától is.

 

A víz molekula dipólusos tulajdonsággal bír, ami azt jelenti, hogy az egyik oldala inkább negatív, a másik oldala pedig inkább pozitív. A negatív a pozitívval kapcsolódik össze, így ezek a térben óriási variációs lehetőséggel képesek elrendeződni.

 

Ez adja a sejtek biológiai emlékezetét.[#idea_anim]

 

Sajnos ez a tároló nem örök,  :(  hiszen a külső környezeti hatások idővel felülírhatják ezeket a jeleket, viszont hosszabb ideig

megőrződnek, ha újra és újra megismételjük a kezeléseket.

Egy-egy betegség kezelése 30-40 perc, nem fáj, sőt, inkább kellemes...a beállított programtól függ.

 

Nagy előnye, hogy pl. pici gyermek is kezelhető vele, mert az édesanyja fogja a rudacskákat, a baba -gyermek meg az ölében van!

 

Nem kell megijedni, ha pl székrekedést kezelünk a gyermeknél,hogy az anyára is hatással lesz-bár , néha nem is veszik rossznéven :D-, mert ugye: " a biorezonanciás terápiáknak nincsen káros mellékhatásuk, hiszen a nem nekik szóló üzeneteket

 

mégcsak meg sem hallják a sejtek."

 

 

Összegezvén:

A biorezonancia terápia szervezet önregenerációs képességének serkentése a betegségek gyógyításának, és végső soron az egészség

megőrzésének is a kulcsa egyben.

 

 

 

 

 

—————

Vissza


Téma: BIOREZONANCIA TERÁPIA-ÉRTHETŐEN...

Nincs hozzászólás.