Számok...számok...Útmutatók a Léleknek

2014.10.09 19:09

 

Számmisztika és szinkronisztikus szám 222, 333, 444, 1234, és 11 11 : A következő jelek és számok által használt Útmutatók a léleknek elvezetnek minket a Lelki utat megtalálni. Ezek a jelek tudatják velünk, hogy és mit kell tennünk

Számmisztika az a módszer, mely  tanulmányozza  a számokat, és  megmutatja a módot az úthoz,ezek  amelyek tükröznek bizonyos adottságokat és a karakter tendenciákat,  melyek a kozmikus terv szerves részeként léteznek. A számok a születési dátumod összegéből és a név betűi  számösszegéből származnak, melyeknek rezgésük van. Ezek a számok mutatják  meg a karakteredet,azt is, hogy mi a  céljod az életben, mi motivál, és  miben vagy  tehetséges.

     Kapcsolódik ehhez ez: 
 

https://termeszetgyogyaszat.webnode.hu/news/lelki-szerzodesek/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szám 0 jelentése

 

Korlátlan egység határtalan, igazság, tisztaság, szeretet, szerelem, minden, Alfa és Omega, a lehetőség az első ok, nem megtestesült, Isten, egyesített mező, forrás, hely, tudat, kozmikus tojás, Isten lehelete.

1-es szám jelentése

 

Elején, új, elsősorban koncentráció, a cél felé törekvés, esemény, függetlenség, eredetiség, bátorság, találmány, vezető, önellátó, ambíció, úttörő, akarat,  pzitív tudatos elme.

2-es szám jelentése

 

Kettősség, osztály, Polaritás, választás, áldott állapot, együttműködés, szolgálat, harmónia, támogatás, várakozás, diplomácia, türelem, psziché, intuíció, alkalmazkodó, empatikus, partnerség, közvetítő, összehasonlítás, befogadó, segítő, reprodukció, ellentétek kiegyensúlyozódása, tudatalatti memória, pozitív és negatív.

3-as szám jelentése

 

háromság,egység Istennek  az emberben való megnyilvánulásában, pozitív, negatív és semleges, kifejezés, tudatalatti elme/fantázia, kreatív, optimista, lelkesedés, kifejező, bájos, humor, szórakozás, vonzó, barátságos.

4-es szám jelentése

 

Gyakorlati, rendezett, beteg, logikai, keményen dolgozó, hűséges, építő, állhatatos, szerény, felelős, földes, tervező, lényegesen kreatív.

5-ös szám jelentése

 

Kaland, szabadság megélése ,különböző, érzékiség, különálló, kíváncsi, tapasztalt, periodicitás, ismeretek keresése, tanító, utazó, képzelet, gyermeki, játékos.

6-os szám jelentése

 

Harmónia, szépség, szerelem, házasság, család, felelősség, megértés, rokonszenv, gyógyítás,empatikus, maximalista,   kényelem, szolgálat.

7-es szám jelentése

 

Filozófus, bölcs, bölcsesség kereső, fenntartások, feltaláló, a sztoikus, a szemlélődő, zárkózott, mélyen gondolkodó, befelé forduló, spirituális, hit, ezoterikus, egzotikus, szokatlan, rejtett, a tökéletesség keresése, éteri, másvilági, rejtély.

Szám 8 jelentése

 

Bőség, vezető, erő, fegyelmezett, hatalom, siker, hatóság, pszichológia, vállalkozó, intenzíy, felügyelő, szolgálat, nagyság, anyag megtestesülése

9-es szám jelentése

 

Kezdet, vég, humanitárius, könyörületes, romantikus, önzetlen, nagyvonalú, emberbaráti, szerető, bölcsesség, idealista, művészi, szellemi gyógyító, minden lehetővé válik,  másvilági,összerendező.

A mi lelki útmutatóink -  Számsorozatok

A  születést megelőzően, mi számokat rendeltünk magunkhoz azért, hogy vezessenek bennünket a mindennapi életben, amiket vagy észreveszünk-vagy nem.

Azért, hogy ezek által ráébredjünk valós feladatainkra,növekedjünk lélekben,és itt a földi létben  személyesen és lelkileg, úgy, hogy  teljes mértékben kiaknázzuk lehetőségeinket, valódi természetünk, fizikai személyiségjegyeink is csiszolódjanak.Ezáltal, könnyebben megtalálhatjuk a helyünket a világban.

Ezek az Útmutatók kinyitják a lelket,  kommunikálnak  velünk, párbeszédet kezdeményeznek ,úgy, hogy irányt mutatnak, tanácsot adnak és a válaszokat könnyen  megérthetjük, feltéve, ha a megfelelő idóben felfedezzük azokat.

A leggyakoribb módja a spirituális fejlődésnek akkor kezdődik, amikor a számok  megnyitják a párbeszédet-önmagunkkal és a világgal.

Az ősi időkben ez másképp történt, különböző állatok jelentek meg, akik üzenetet közvetítettek, de a modern digitális korban egyszerűbb használni kommunikációra a  számsorozatokat. 

Figyeljük meg, hogy történik mindez: vannak bizonyos számok, számsorok, amiket úton-útfélen látunk...ezek nem véletlen kerülnek állandóan elénk. Csak figyelmezzünk rájuk.

 

Ezek a lelki útmutatok számos módon kommunikálnak velünk. Egyik mód az, hogy  finoman felhívják a figyelmünket , hogy bizonyos irányba nézzünk, ahol meglátjuk a számokat pl. az óra lapján vagy meg kell fordulnunk, hogy egy telefonszámot megnézünk egy  hirdetőtáblán.

A Lélek ébresztése  akaratlagosan  folytatódik, amikor észrevesszük a jelet, amit megmutatott. Ilyenkor szoktuk azt mondani: "De fura! Mit jelent ez a számsorozat , ami állandóan megjelenik mostanában mindenhol?" Például ezt látod:  1111 vagy 1212 minden alkalommal , amikor ránézel egy órára, vagy vezetés közben ránézel egy   óriásplakátra és látod az  555-öt, amely része a telefonszámodnak.

Másik út : azt látod magad előtt egy másik autó rendszámtábláján, hogy egyedi, amin szintén a "te " számaid vannak.

Egyéb:  például a 333 jelet látod valahol,  amikor el kell döntened, hogy pizzát vagy vagy sült csirkét válassz  vacsorára; és látni lehetett a 333 jelet akkor is, amikor azon  gondolkodsz, hogy kilépj-e a munkahelyedről - de, lehet bármilyen kérdésed, mindig feltűnik ez a számsor!

Ne feledd tehát: keresni kell a jelzéseket, akkor meg is találod őket a megfelelő időben-de, figyelmen kívül is hagyhatod-ez a te döntésed.Függetlenül attól, hogy  mennyi erőfeszítést teszel ezért, a számsorok megjelenése  Természetesen történik.

Mert úgymond "bebiztosítottad" magad ezekkel az ébresztésekkel még a leszületés előtt.

 

Nincs egyértelmű szabálya  Számsorozatoknak, ezek egyediek, de sokban mégis közösek.

 

Mint ahogy van sok vallás,így van sok értelmezése  is a számsorozatoknak. Minden vallás egy út, forrás, hogy jobban megértsd az életet és önmagad.

Ha lenne egy mindeki által elfogadott, egyetemes vallás, akkor az lenne az egyedül "igaz", de nincs (bár sok vallás feltételezi, hogy ő az "egyetlen igaz vallás"!).

Ugyanebben a szellemben az nem a kozmikus törvény, amely kimondja, "Ezek a szám sorozatok az egyetlen, igaz  értelmezések!" 

De, mint ahogy  a vallást kiválasztod útvonalnak ,úgy választhatod ezt az értelmezést is útmutatóként a Léleknek..Ha úgy érzed, hogy  egy másik értelmezés szimpatikusabb, akkor maradj amellett. Szabad döntened!

Mindegy melyik mellett döntesz, a Lélek tudni fogja, hogy figyelsz rá, és segít neked.

 

 

A számsorozatokat sikeresen használhatod :

  • rövid távon- a közös szám szekvenciák miatt
  • középtávon- a jelek  az asztrológiai hatásokkkal együtt
  • hosszútávon - útmutatásként a spirituális úton

Ezeknek a jeleknek vagy számcsoportoknak a   láttán könnyen meg tudjuk különböztetni, hogy milyen összefüggéseket kell meglátnunk rövid-, közép- vagy hosszútávon, iránymutatást adnak nekünk, s azt is elmondják, hogy meddig kell őket figyelembe venni. Segítenek  bennünket a Lélek útján.

Közös Számsorozatok

 

111

Ez a jel arra mutat, hogy a gondolataid kapcsolódnak egy  új ciklus kezdetéhez az életedben.  Új szakaszba ért  az életed.

Melkizedek értelmezése 111:Energia áramlása 

Minden energia áramlását, mint például a villamos energia, pénz, víz, szexuális energia, stb....jelenti.

alternatív 111 értelmezése: Gondosan nyomon kell követni a gondolataidat, és lásd meg ,  hogy mit akarsz, és mit nem akarsz. Ez a sorozat annak a jele, hogy a kapu nyithatsz, és a gondolataidat is megnyilvánuló formába öntheted rekord sebességgel. A 111 olyan, mint a ragyogó fény . Ez azt jelenti, hogy a Világegyetem nemrég rögzített egy pillanatfelvételt a gondolataidról, és azt nyilvánosan formába öntötte. Elégedett vagy azzal,  amilyen gondolatot az univerzum foglyul ejtett és most már birtokol?

Ha nem vagy, kérdezd meg angyalaidat a helyes gondolatról, segítenek az ellenőrzésben is.

222

Ez annak a jele, hogy  a helyes úton vagy , a helyes dolgot teszed és a helyes irányt követed. Továbbra is jó a gondolatsor.

Melkizedek  értelmezése 222: Új ciklus

 A kezdete egy új ciklusnak.

alternatív 222 értelmezése:Újonnan elültetett elképzeléseid növekedni kezdenek a valóságban. Öntözd  és ápold őket, így  hamarosan áttörik  a talajt,  bizonyítékként, hogy megnyilvánulnak a világban. Más szavakkal: ne várd  öt perc múlva a csodát. A manifesztáció  hamarosan egyértelmű lesz, de addig türelem. Legyenek mindig  pozitív gondolataid, ezeket erősítsd meg folyton, és az eredmény nem marad el. 

333

Ez a jel azt jelzi, hogy a Lélek útmutatásait követed. Mintegy spirituális "igen" a gondolataidra.

Melkizedek  értelmezése 333: Határozat-döntés

Hoztál  egy döntést,ami elvezethet a  666-hoz, de ebben az esetben  meg kell ismételni a leckét újra más módon, vagy el  fog vezetni 999-hez, amely a  befejezés a karmában,mivel  már  megtanultuk a leckét.

Alternatív   értelmezése  333: A Felemelkedett Mesterek (Bölcs Lelkek) is közel vannak, azzal az óhajjal, hogy tudd, van  segítséged. Hívd őket  gyakran, különösen akkor , ha látod a 3-as szám mintákat magad  körül. Néhányan közülük: Jézus, Mózes, Mária, Quan Yin és Yogananda.

a harmadik dimenzióban a  333

Ez az,amikor áthelyeződik  a második fokozat a harmadik dimenzióba,  ahol hármasság van. Azt mondanám, hogy a hármas  egy nagyon nehéz átmenet, mégis megtetted, tehát jól  haladsz. Valójában a hármas nem fejezi ki a játék valóját. Még most is, amikor az  ötödik dimenzióba tartunk, megfigyelheted, hogy az óra lapján az ötös (555) szemben áll a hármassal.

AH... a hármas tehát még nincs kész. Ebben a játékban most, a teljes létezés magyarázható  a hármassal. Minden a három többszöröse. Háromszög alakú az energia, amely meghatározza a harmadik dimenziót, ennek oka és alapja  a három energia.

Szeretjük nézni a ti  játékotokat a harmadik dimenzióban. Még akkor is szeretjük, ha unalmas  ahogy szórakoztatjátok magatokat ebben a drámában. Nem kellene elítélni magatokat a dráma miatt, ez szolgál benneteket a legjobban  a harmadik dimenzióban. Ó mi szeretünk ennek ellenére, és nevetünk, amikor azt mondjátok pl egy telefonszámra, amiben szerepel a : hat,  hat,  hat  - ez az ördög.

 Ez annyira humorosan hat, hogy ti a hármast megduplázva hívjátok azt ördögnek!  Nagyon  ötletesek, fantáziadúsak vagytok! És mi szeretünk benneteket akkor is, amikor  látjuk, a vonzás törvénye szerinti  drámáitokat.

Te  magad vagy a hármas, mert te vagy -véges formában- megnyilvánulása Istennek.

Mint ilyen, meghatározhatja, hogy mit teremt!

És most Fensőbb Én-ed  kezd megmutatni  valami újat. Elég  sokáig játszottatok  a harmadik dimenzióban, a harmadik dimenzió most végül belépett a  harmadik szakaszába. Nem véletlen, hogy  óriási esemény követi ezt a  lépést.

444

Ezt a jel azt jelenti, hogy nem egyeznek a gondolataid  és érzéseid, akkor  egy kozmikus "nem!" a felelet.

Melkizedek 444 értelmezése: A Misztérium Iskola

Mi történik az életben egy leckében? A valóság megismerése. Ez az iskola a tanulás, olvasás általi tapasztalatszerzés ideje, de valójában nem a lényeget tanulod,   ezáltal nem is  tanulsz.

alternatív 444 értelmezése: A 444, ahogy látod a negyedik dimenziót a harmadik dimenzió szemszögéből. A negyedik dimenzióban mozogsz.

Most változik a kapcsolatod mindennel, ami és aki  körülötted van, és ez képviseli ezt a változást.

Ez egy időszak, hogy egyesülj önmagaddal, azaz, önmagad mestere legyél. Itt az ideje, hogy megadd magadnak a felhatalmazást a továbblépésre.  Bár a negyedik dimenzió lényege megengedi neked mint jogosultnak a technikák elsajátítását, mégis tudd, hogy ezek kiszolgálnak téged ebben az időben. Minden alkalommal, amikor megjelenik  a 444 mestered megerősít téged, de felelősséget kell vállalnod.

alternatív 444 értelmezése: az angyalok körülvesznek szeretettel és segítenek. Ne aggódj.

555

Ha látod, ez a jelet, akár  egy életet megváltoztató gondolat vagy esemény is történhet veled. Esetleg nem tetszik, de lehet, hogy igen.Bármi legyen is a helyzet a Lélek tájékoztat arról, hogy  hogy az életutadban irányváltozás  történt, és ez az idő az,hogy változtass is azon. Hangolódj rá, s kövesd ezeket a gondolatokat.

Melkizedek értelmezése 555: egységtudat 

Ez az a szám, amikor valaki elérte a tudat egységét. Minden szinten elsajátítottad a Misztérium Iskola tanításait. Ez szám a legnagyobb, Krisztus száma.

alternatív 555 értelmezése: a biztonsági övet bekapcsolni! Az Élet nagy változása áll előtted.  Ezt a változást nem úgy kell tekinteni, hogy a "pozitív" vagy "negatív", mert minden maga a változás, természetes része az élet  áramlásának. Talán ez a változás a válasz az imádra, hogy  továbbra is békében, harmóniában élj.

Az ötödik dimenzió elején, 555

Az uralkodó szemlélet az atlantisziak körében az  volt, hogy ők kiválóbb emberek, mint a Mu-iak, Mu  elsüllyed. Lemuriaiak voltak , akik elmenekültek Atlantiszra.  Amor  egy olyan földön találta magát ,ahol furcsa menekültként élni. Mégis tudta, hogy  valami fontos feladata van. Amor  igyekezett kapcsolatot teremteni a környezetével, és igyekezett az új helyen otthon érezni magát. Célja az volt, hogy a szeretetet vigyen   Mu-ról Atlantiszra. Egy ideig működött, a varázslat  ott volt vele. És öt rezgés haladt előre.

 Az ötödik dimenzió hozta létre  Atlantiszt. Az 555 volt a  kezdet.

 Ebben az időben történt, hogy úgy döntött, látva a hiányosságokat, hogy   korlátozást léptet be.. Mivel nagy volt lelkek beáramlása, akik  menedéket találtak Atlantiszon,sok  feszültség keletkezett  a rendszerekben, mert a  a technológia nem volt eléggé fejlett, hogy támogassa a hatalmas lényeket. Bár a technológia a fiatalítás volt, nem járta eléggé körül a problémát, hogy megoldást találjon, hanem lekorlátozta a hozzáférést.  "Magunknak kell kialakítani egy rendszert"-mondta. Ez volt az a lépés, ami kialakította Atlantiszon az osztályokat.Itt volt, finom kifejezéssel élve, hogy létrejött  a rabszolgaság  a nagyon "haladó" szellemű  bolygón - szabad választásként.

A  energiának ez az irányváltoztatása  sokszor visszatér a "játék" során. Ekkor történt , hogy a tanítást amit Mu-n kapott,  egy szempillantás alatt elveszették. Úgy döntött, hogy meg kell határozni,  ki használhatja  a technológiát, és  ki nem. Ma azt mondanánk, hogy minden láncszem fontos a játékban. Egyetlen alkatrész sem hiányozhat. Ehelyett úgy döntött, hogy néhányan  fontosabbak, mint mások. Itt volt az energia  irányának megváltozása , ez vetítette előre Atlantisz bukását. Itt volt az ideje annak, hogy az ötödik dimenzió  energetikája belépjen. Az energia irányának megváltoztatása az ötödik dimenzióban, annak  hatásai, kérlelhetetlenek.

Amor azon  igyekezett, hogy segítsen az embereknek megtisztítani önmagukat, de  nem járhattak  be a Fiatalság  templomába,  nehogy  beszennyezzék  tisztátalanságukkal azt. Ha csak ő volt képes lett volna  megszabadulni a tisztátalan hiedelmektől, átmehettek volna  az ötödik dimenzióba, Atlantisz ma is létezne.

666

Mérlegeld a  gondolataidat,  túl sokat összpontosítasz az anyagi világra, át kell helyezni a fókuszt az egyensúly miatt a  mentális vagy érzelmi világra. Ez a jel azt jelzi,hogy a gondolataid  nem egyértelműek, és nem   kellett volna folytatni ezt a gondolatmenetet. Hagyd, hogy ez történjen.

Melkizedek értelmezése 666: Föld tudat

Ez  a Bibliában a fenevad száma, mely a "tiszta" gonoszat képviseli, de ez  a szám, az emberiség és az élet száma is.  Szén az élet alapja , és a szénnek 6 protonja, 6 neutronja  és 6 elektronja van. Általában ha ezt a  számot látod, olyan testi-fizikai eseményekre kell számítanod,amik szinte azonnal jelentkeznek.Ezért óvatosnak kell lenned.

alternatív 666 értelmezése: A gondolataid egyensúlyhiányról tanúskodnak, túl sokat összpontosítasz az anyagi világra. Ez a számsorozat arra kér, hogy teremts egyensúlyt a gondolataid,az  ég és a  föld között. Mint a híres " Hegyi beszédben,"az angyalok azt kérik tőled , hogy koncentrálj  a szellemre  és a szolgálatra,és tudd, hogy az anyagi és az érzelmi szükségleteid automatikusan kielégítést nyernek.

777

Ez a jel azt jelzi, hogy egy leckét megtanultál. Az elismerés és az eredményesség jele  - megtanultad a leckét, a  Lelked  azt akarja tőled, hogy ismerd meg az életed.

Melkizedek 777 értelmezése: Misztérium Iskola 

 ez az a rész, ahol nem csak a könyvből olvasol az életről, de már gyakorlod is. 

alternatív 777 értelmezése: az angyalok tapsolnak  neked... gratulálok, te egy körforgásban vagy már! Kitartásod  megérdemelt gyümölcsöt termett...folytasd és tudom, hogy a kívánságod valóra válik. Ez egy rendkívül pozitív jel, és azt jelenti, akkor számíthatsz további csodákra. 

888

Ebben a  szakaszban az életed vége felé közeledik,előjel. Ezt a számsorozat azt jelentheti, hogy  egy érzelmi  vagy a kapcsolati  szakaszt felszámolsz.

Melkizedek 888 értelmezése: a egy adott leckét megtanultál, a Misztérium Iskola  befejezése.

alternatív 888 értelmezése: Ebben a  szakaszban az életed vége felé közeledik,előjel. Ez a számsorozat azt jelentheti, hogy  egy érzelmi  vagy a kapcsolati  szakaszt felszámolsz.  Ez azt is jelenti, van fény az alagút végén. Ezen túlmenően : a termés beérett. Ne várj, szedd le és élvezd azt. Más szóval ne késlekedj , lépj és élvezd a munkád gyümölcsét.

999

Befejezés. Ez a nagy szakasz az életedben- személyes vagy globális- lezárult-.Amikor ezt a jelet látod, azt jelzi, hogy  a gondolataiddal el fogod érni  a befejezését, vagy egy szakasz lezárul  az életedben.

Melkizedek értelmezése 999: nincs értéke.

alternatív 999 értelmezése: befejezés. Ez egy nagy szakasz az életedben, személyes vagy globális. Továbbá: üzenet, hogy a Fénymunkásoknak, a Föld gyógyítóinak tovább kell dolgozni  , mert Földanyának szüksége van rájuk .

000

Az univerzum egységét jelenti. A gondolataid, a Világegyetemmel harmóniában, egységben vannak. Ez a jel azt jelzi, hogy a gondolataid az egységben vannak,  az isteni kívánság szerint éled  életed.

Melkizedek értelmezése 000: semmi említésre méltó (jó értelemben)

alternatív 000 értelmezés: Egy emlékeztető,hogy egy vagy  Istennel, és belőled Teremtő Szeretet árad. Annak a jele, hogy egy helyzet teljes kört tett meg. Visszaért a kiindulási pontra.. 

Jelek, melyek  a asztrológiai hatásokkal visznek be  egységességet

Alkalmanként látni fogod a következő számsorozatokat. Ezek olyan jelek, amik kapcsolódnak a gondolataidhoz és érzéseidhez,  az asztrológiai hatások jelen életedre vannak kihatással,  azaz a személyes bolygóhatások.

Ezeket a jelek különböznek a Lélek útmutató jelektől, mivel az egység jelek  rövid asztrológiai hatásokra, időszakokra vonatkoznak (nap és óra):

1010, 0101, 1001, 0011, 1100

Ezek a jelek azt mutatják, hogy a gondolataid a Spirituális Út  és az asztrológiai hatások egységben vannak.

2020, 0202, 2002, 0022, 2200

Ezek a jelek azt mutatják, hogy gondolatmeneted egységben van az asztrológia hatásokkal.

3030, 0303, 3003, 0033, 3300

Ezek a jelek azt mutatják, a kozmikus "igen"-t; hogy a gondolataid, az asztrológiai hatások egységében telnek.

4040, 0404, 4004, 0044, 4400

Ezek a jelek azt mutatják, hogy jellemző a kozmikus "nem"a gondolataidat , amelyek nincsenek  egységben, az asztrológiai hatásokkal.

5050, 0505, 5005, 0055, 5500 <

Ezek a jelek azt mutatják, hogy a változás  történt a gondolkodásodban, az asztrológiai hatásokkal megint egységben vannak.

6060, 0606, 6006, 0066, 6600

Ezek a jelek azt mutatják, hogy a aktuális  gondolkodásod  az egyensúly felé törekszik   az asztrológiai hatásokkal.

7070, eső, 7007, 0077, 7700

Ezek a jelek azt mutatják, hogy egy életre megtanultad a leckét, levontad a tanulságokat, egységben vagy az   asztrológiai hatásokkal is.

8080, 0808, 8008, 0088, 8800

Ezek a jelek azt mutatják, hogy befejeztél egy életszakaszt vagy egy életet, lezárni készülsz.Egység az asztrológiai hatásokkal.

9090, 0909, 9009, 0099, 9900

Ezek a jelek azt mutatják, hogy   az életszakaszod  véget ért, hogy az egység az asztrológiai hatásokkal elérkezett.

000, 0000

Ezek a jelek azt mutatják, hogy a gondolataid  az egységesek az asztrológiai hatásokkal.

Jelek a spirituális úton

Az alábbi jelek  -Lélek útmutatók -elvezetnek minket a spirituális  utunkon.  Ezek a jelek tudatják  velünk, hogyan- és mit kell csinálni?

A  Lélek Útmutatók  élet/spirituális utad, hetek, hónapok és évek tekintetében hivatkoznak:

1010, 0101, 1001, 0011, 1100

Ezek a jelek azt mutatják, hogy a gondolataid a Spirituális út  és az asztrológiai hatások egységben vannak.

111, 1111

Ezek a jelek azt mutatják, hogy gondolataid  helyesek,  új ciklus jön  az életedben, és spirituális út. Folytasd és kövesd  tovább a megkezdett utat.

121, 1221, 2121, 2211, 1122

Ezek a jelek azt mutatják, hogy a jelenlegi gondolatsor  megfelel-e a spirituális útnak? Ezek a gondolatok a hangsúlyosak, és a következő elvezet, a Spirituális úthoz. Ezt is ki lehet fejezni egyszerűen: "Csak a kövesd utat!".

131, 1331, 1313, 3311, 1133

Ezek a jelek mutatják, a kozmikus "Igen-t!" - ezek a gondolatok szegélyezik az utad.

141, 1441, 1414, 4411, 1144

Ezek a jelek  mutatják, a kozmikus "Nem-et!" - ha ezek a gondolatok uralnak, nem a saját utad járod.

151, 1551, 1515, 5511, 1155

Ezek a jelek azt mutatják, hogy az utadon változás is történt. Akár tetszik, akár nem ez a változás, az Út szempontjából mindig helyes.Haladj  új irányba.

161, 1661, 1616, 6611, 1166

Ezek a jelek azt mutatják, hogy a gondolataid az egyensúlyra törekednek a spirituális ösvényen. Ezek , mint az útburkolati Szellemi Útmutatók segítenek  a helyes úton, és megakadályoznak, hogy letérj a helyes útról. Kóborlás, bóklászás kizárva!  Ez a jel ellentéte a 121, 1221-nek stb... és azt tanácsolja, hogy a hangsúly a spirituális ösvényen legyen. Ezt is ki lehet fejezni egyszerűen: " Nem a te utad!".

171, 1771, 1717, 7711, 1177

Ezek a jelek azt mutatják, hogy a  fontos és szükséges leckét megtanultad már a spirituális utadon.  Előbbre léphetsz.

181, 1881, 1818, 8811, 1188

Ezek a jelek azt jelentik, hogy az életed fázisa, szakasza  véget ért. Ezek a jelek arra mutatnak,  hogy a gondolataid az életed egy részével   összhangban  vannak, haladsz  a spirituális utaon,  gondolataid követve   előbb-utóbb eljön az út  vége.

191, 1991, 1919, 9911, 1199

Ezek a jelek mutatják, az út befejezését vagy a spirituális utat egy szakasz végén. A szakasz lehet, hogy nem jutott tényleges végére, amikor láttad ezeket a jeleket , de ha követed azt a gondolat, ami felmerült ezek láttán, akkor  ebben a szakaszban véget fog érni.

Más Számsorozatok

2323, 2332, 2233

Ezek a jelek mutatják A Lélekszerződéseket! Azaz, a megállapodásaitokat,  támogatják azok menetét, kifejlődését, a gondolataitokat, terveiteket vagy tervezett műveleteket. Ez a jel leggyakrabban akkor látható, miután kapcsolatot létesítesz a Spirituális családoddal.(de, először magaddal kell).

1234, 234, 456

Ha többször látsz növekvő Számsorozatokat, mint  pl- 1234, ez a jele a Spirituális útmutatásnak,hogy ezek a progresszív (haladó, élen járó) gondolatok. Látni fogod, ezt a jelet, ha gondolkodsz az életed egy területén , ha aggódsz és módosítani szeretnéd valamely részét, vagy ha egy adott témán agonizálsz. 

De, ha  ezt a számsorozatot, közvetlenül azután látod, ha ezek a gondolatok megjelentek, az annak a jele, hogy a gondolataid jók, előre mozdítóak azaz progresszívek; életedben haladást érsz el, ha követed ezeket a gondolatokat, és akkor a Spirituális úton jársz. 

321, 432, 543

Ha csökkenő Számsorozatok mint például  321... többször látsz, ez annak a jele (útmutatók a Léleknek), hogy a gondolataid  regresszívek, károsak rád nézve!

Látni fogod ezt a jelet, ha így gondolkodsz, legyen az az élet bármely területe...tanfolyam, párkapcsolat, munkahely, vizsga, "nekem semmi sem sikeról", "béna vagyok ehhez"...hozzáállás...stb....

Ha  ilyen gondolatok után azonnal valahol  látod  ezt a számsorozatot, azt jelzi, hogy az életedben visszaesés  , visszalépés következik be. (mert ugye, teremtünk: jót és nem jót egyaránt, de legalább ne éltessük azzal, hogy állandóan életben tartjuk, felidézzük!) 

www.in5d.com

—————

Vissza