Lelki szerződések...

2014.03.11 23:57
Tisztában vagy azzal, hogy  a sok lélek szerződést kötött a Forrással és egymással , mielőtt megszületett? 
 
Képzeld el, hogy a másik oldalon van  a Forrás , és Te azt mondtad neki , hogy szeretnél visszatérni erre a bolygóra .
 
 Ez a beszélgetés   például így zajlott le kettőtök között:
 
 
Forrás : Miért szeretnél visszatérni a Földre  drága ember ?
 
Te: A Föld  szükséges ahhoz, hogy  további fényt és energiát merítsek az időkeretből, ezért én úgy döntöttem, hogy testet öltök, s  szeretném , önként, szabad akaratomból  adni a szolgálatomat, azért, hogy  segítsek másoknak  a bolygón. 
 
Emellett van néhány dolog, amit nem értem el, amikor utoljára ott voltam .
 
Forrás : Eddig jó , "kis én " .    Mit szeretnél elérni ott?
 
Te: Nos, csináltam egy -két hibát, fájdalmat okoztam néhány embernek a korábbi inkarnációmban , ezért  előzetesen megállapodást kötöttem, hogy  találkozok ezekkel az emberekkel a Földön , avégett,hogy kiengeszteljem őket.
 
 Egy konkrét eset miatt ,   közösen  úgy döntöttünk, hogy ezúttal  én lennék az a másik személy  , így meg tudom tapasztalni, hogyan érezte magát , miután én megbántottam az utolsó megtestesülésekor, miközben ő megpróbál szerető és megbocsátó lenni a hibáimmal szemben. Ha sikerül ezt elérni  , akkor minden karma feloldódik . Ha nem tudjuk ezt elérni  a következő inkarnációmban , akkor kölcsönösen  megbocsátunk egymásnak , hogy feloldjuk közösen a karmikus adósságot egymással szemben.
 
Forrás : Kérlek, folytasd  Fénygyermekem . Milyen más kihívásokat szeretnél megtapasztalni ?
 
Te:  kiválasztottam a szüleimet és a születésem konkrét időpontját, helyét és idejét , ami lehetővé teszi számomra, hogy megtapasztaljam, milyen az élet, amikor valaki szegény . Ezek  is adnak nekem  bizonyos energiákat , amelyek a leginkább elősegítik megvalósítani mindazon  célokat és kihívásokat  a következő inkarnációm során  ,melyeket elhatároztam. 
 
 Egy élet(sors) -térképen konkrét helyzeteket és forgatókönyveket vázoltam fel , amelyek segítenek  találkozni -több ezer más lélek szerződéseiben foglaltak szerint- a  többi emberrel, hogy segítsenek nekem elérni a kítűzött  céljaimat.
 
 Mérleg jegyében született leszek az északi féltekén, földi idő szerint 10:19-kor.   Azért választottam ezt , mert ez fog adni nekem egyensúlyt és igazságos ítéletet . A szüleim és én megállapodtunk, hogy ez 1983-ban történjen meg .
 Lesz egy  bátyám és egy nővérem , akikkel szintén megállapodtunk a családi viszonyokról.
 
Az utolsó inkarnációmban  háziasszony voltam,  a nagy gazdasági világválság idején, így ezúttal szeretnék  férfi lenni. Mint egy gyermek ,aki még mentes az előtéletektől s tiszta, azt akarom, hogy megtanulják az emberek , hogyan kell sportszerűen játszani egymással,  mert felnőttként  az "oszd meg és uralkodj" elve érvényesül a Földön .
 
 Így tudok segíteni , hogy elterjedjen a Fény, hogy ezeket az elveket kell alkalmazni azért, hogy mindenkinek előnye s ne hátránya származzon mindezekből, miközben folytathatják játszmáikat  a közös cél érdekében egymással, egymásért. Nem egyénenként, hanem úgymond "társas játékot" játszva. Arra szerződött a  lelkem minden utamba kerülő emberrel, hogy sportszerűen fogunk versenyezni ennek megvalósítása folyamán. 
 
A serdülőkori tapasztalatok és a barátok fognak majd legjobban segíteni s vezetni életem célja felé, mert ezt így határoztam el.
Én-jeim  abban is megállapodtak, hogy hálás szívvel tapasztalják meg polaritást és dualitást .
 
Sok hibát felismertem utam alatt ,ezért lelkileg gyarapodtam  , s ezáltal rálátásom nyílt  minden akadályra .Mint lehetőséget  kiválaszthattam azt, mely a legjobban szolgálta a lelkem fejlődését.
 
Házasságomból született 3 gyermekem, akik mint vállallást elfogadták azt, hogy még 25 éves korom előtt elválok tőlük ,nagy szívfájdalommal élem meg. 
Minden egyes ember , akivel találkozok  segít nekem a vállalásom teljesítésében -katalizálja az utam -, mindez persze  előzetes megállapodásunk  szerint történt.
Cserébe én is segítem mások utazását. Ha viszont én nem teljesítem másokkal szemben a megtett vállalást, szerződést, akkor ők sem kötelesek velem szemben ezt megtenni.
 
Kiválasztottam az adott ébredés kódjait 11:11 és 333 , hogy emlékeztessen a célomra .
 
 Amikor majd  meglátom  bárhol, bármilyen összefüggésben ezeket a számokat , tudni fogom , hogy  a helyes úton vagyok, azaz az utamon , bár lehet, hogy nem fogok pontosan emlékezni, arra ,hogy  mi a célom, ami miatt ezen kell haladnom.
 
Ennek teljesítéséhez  szükségem lesz  pontosan 37 földi év, 3 ​​ hónap, 7 nap , 3 óra, 37 percre.  Ennek leteltekor visszatérek a Forráshoz rákbetegség felvállalásával.
 
 Bár én előbb meghalok, mint  a szüleim,de mindannyian megállapodtunk ebben, azaz, hogy  biztosítják számomra a feltételeket , mert ez is része a tapasztalatoknak , amelyek szükségesek a saját , személyes lélek -szerződésekink teljesítéséhez. 
 
Mindannyiunk szerződéséhez.
 
 A gyerekeim biztonságban lesznek  az édesanyjuk mellett , mert  csak így kezdhetnek  neki  teljesíteni a saját lélek- szerződéseiket. 
 
 A legidősebb lányomnak   használ legtöbbet  a halálom , ez fogja őt  inspirálni arra, hogy gyógyszertant tanuljon.
 
 Abban a pillanatban  fogja felfedezni a rák ellenszerét, amikor én meghalok, ezért ezt a felfedezést az én emlékezetemre ajánlja.  Emberek milliói  fogják legyőzni a  mindaddig gyógyíthatatlan kórt a  felfedezett kezelés által. 
 
A 37-es szám lesz a lány ébredési kódja.
 
Forrás : Ismét arra  kell emlékeztesselek, hogy azért  nem lehet  megengednem azt, hogy emlékezzenek a lelkek az egymással kötött szerződésekre,  mert ez nem lesz olyan nehéz  vagy mágikus  vállalás, enélkül is  megfelelnek mindennek  ezek az emberek  és elérhetik a céljaikat .
 
Te: Tudom, de esküszöm , ez alkalommal fogok emlékezni, mi a vállalásom lényege ! Magamtól jövök rá! Majd meglátod!
 
Forrás: ha-ha-ha...
 
 
 
A fenti cikk egy parányi példája annak  a több ezer lélek- szerződésnek , amit a lelkek akkor tesznek , amikor a másik oldalon ,a Forrás előtt állnak. 
 
 Te is átmentél anno ennek a szerződésnek minden apró részletén, és  te is hoztál különleges rendelkezéseket is .
 
Te döntöttél úgy, hogy mikor és hol, milyen időben, milyen állatövi jegyben szüless meg annak érdekében, hogy tudd teljesíteni a másokkal kötött életszerződésed(és az ővéké) minden mozzanatát.
 
Te döntöttél a szüleid kiválasztásakor,   a társadalmi-gazdasági- szociális  helyzet milyenségét tekintve, te választottad ki a  barátaidat , valamint az összes   kihívást , amit   át kell élj s el kell viselj az életed folyamán.
 
 Bár ez úgy tűnik, kissé nyomasztó , amíg itt vagy  a Földön , ez mégis  egy viszonylag egyszerű teljesítmény számodra  ne feledd,  hiszen  te a másik oldalról jöttél , mint egy többdimenziós lény, s most akár több száz lélekszerződést kell teljesíts  egyszerre, ugyanabban az időben, s meg is teszed!
 
 
Sok dolog, amit  most megtapasztaltál  már  a lélekszerződésed lejátszott meccse!
 
Mindezeket te a saját szabad akaratodból tetted,a Forrás pedig csak hozzátett vagy megengedett olyan lehetőségeket, amelyek fűszerként hatnak s így teszik változatossá az életedet.
 
 A legfontosabb tanulság : minden mindennel s majd mindenkivel adott pillanatban s globálisan is összefügg... csak éppen most ezt nem látod, vagy nem emlékszel rá. A Föld egy nagy tapasztalatszerzési , javítási lehetőség mindenkinek, neked és másoknak is, hogy megtanuld: közös játék van, nem egyéni. Mindaddig vissza kell gyere, amíg ezt meg nem tanulod. De, az idő lassan betelik, ma már csak egy lehetőséged van: a mostani!
 
 
Találkozunk a másik oldalon !
 
 

—————

Vissza