Tisztítás, méregtelenítés, fogyókúra...fügekaktusz

2013.08.15 11:00

FÜGEKAKTUSZ

 
A kaktuszfélében  17 féle aminosav, rengeteg ásványi anyag, az egészséges anyagcseréhez elengedhetetlen vitamin és élelmi rost van.
 
Mindezek együtt kedvezően befolyásolják az emésztést, jótékonyan hatnak az anyagcserére, ha pedig túlsúllyal küzdesz, a nopal a testsúlycsökkentést is beindítja.:)
 
A kaktuszban található rostok a gyomorban megduzzadnak, ezért a fügekaktusz fogyasztása mellett az étvágyad is csökkenni fog. :)
 
A vízben oldódó és oldhatatlan élelmi rostok  "átmossák" a beleket, kitakarítják a lerakódott salakanyagokat, ezzel szabad utat biztosítanak a megemésztett tápanyagok kiválasztásának.
 
 
A fügekaktuszt használták gyógynövényként is. A kaktusz fogyasztói között kevesebb a túlsúlyos és a cukorbeteg. 
 

Segít megtalálni az egyensúlyt

 
A  kaktusz nemcsak a gyulladásos emésztőszervi betegségeket képes kezelni, de gyomor- és májnyugtató, valamint méregtelenítő tulajdonságainak köszönhetően az anyagcserét is helyreállítja, a toxinok kiválasztásával pedig a narancsbőr eltüntetésében is segít.  :)
 
 Ballasztanyagai képesek saját súlyuk többszörösét is megkötni zsírból és olajokból, így azok a rostokkal együtt, természetes úton távoznak, és nem raktározódnak el a szervezetedben.
 
Csökkenti a vércukorszintet, illetve képes bizonyos mértékben szabályozni az elfogyasztott élelmiszerek glikémiás indexét, így megakadályozza a túlzott inzulintermelést, ami nemcsak egészségügyi problémákhoz, de elhízáshoz is vezet.
 
Ragyogó vérnyomáscsökkentő is.
 
 Rendszeres fogyasztása csökkenti a koleszterin-, a triglicerid- és a vércukorszintet, szabályozza a tápcsatorna, a máj és a vese funkcióit, tisztítja a vastagbél alsó szakaszát.
 
 Rosttartalma olyan erősen köti meg az elfogyasztott táplálék lipid típusú anyagait (zsírt, olajat stb.), hogy azok ellenállnak a zsírbontó enzimek hatásának.
 
 Az így létrejött, gélszerű anyag a szervezetből természetes úton távozik, és esetenként magával viszi a táplálék cukortartalmának egy részét is.
 
 Az alkoholfüggőség okozta gyulladásokat gátolja.
 
A módosult szár poliszacharid-tartalmának vízvisszatartó képessége jelentős.
 
 A fügekaktusz-kivonatot tartalmazó krémek használata után a bőr kipihentnek, kisimultnak tűnik. Hatásos a forróság okozta sokk ellen-napégés- és egyben öregedésgátló is. A kivonatot hámsérülések kezelésére és gyulladások csökkentésére is használhatjuk.
 
Én  az általam készíttetett aloe krémbe teszem, és csodás az eredmény!
 
 
 
A belülről sugárzó magabiztosság és sikeresség egyik kulcsfontosságú eleme, hogy jól érezzük magunkat a saját bőrünkben.
 
 Ennek fontos része a megfelelő testsúly elérése és megtartása.Ez utóbba még talán hangsúlyosabb.
 
Ép testben ép lélek
 
Tested megtisztulásával, a méreg- és salakanyagok kitakarításával a közérzeted is jobb lesz, ráadásul, mivel a fügekaktusz a jóllakottság érzetét is növeli, a könnyű, diétás fogásokat is kielégítőnek találod majd, energiaszinted pedig megnő, ezért a tartós fogyáshoz és egészséges életmódhoz elengedhetetlen mozgáshoz is nagyobb kedved lesz.
 

Én ezt ajánlom, mert kipróbáltam és valóban jók a tapasztalataim. Van sokféle, de nem mindegy, hogy milyen "társításban".

 
 

Nagyon jó az eredmény már 1-2 kapszula után is, teljesen "tisztának" érezheted magad. Megszűnik a puffadás, teltségérzet, fáradákonyság.

 
 
 Ezen  készítmény összeállításához olyan hatóanyagok kerültek felhasználásra, amelyek a fogyó-és tisztítókúra,méregtelenítés eredményességét segítik különböző módokon.[@thumbsup]
 
Ezek:
 
 A kaktuszkivonat támogatja a cukor- és zsíranyagcserét, ezzel segítve a testsúly-kontrollt.
 A CLA (konjugált linolsavak) a természetben előforduló zsírsavak, hosszú évek óta hódítanak .
 A kitozán hozzájárulhat a megfelelő koleszterinszint fenntartásához.
 A fehér vesebab támogatja a normál cukor-anyagcserét, késlelteti a szénhidrátok felszívódását, ezáltal támogatja a testsúly-kontrollt.
 A kalcium-piruvát a sejtszintű cukor- és fehérje-anyagcserében játszik szerepet, mint a piroszőlősav jól hasznosuló formája.
 A zöld tea (szűztea) hatóanyagai, a polifenolok és az EGCG közismerten támogatják az optimális testsúlyt, ezáltal a külső és belső harmóniát.
 
A népi gyógyászat a nopalt nemcsak emésztési és súlyproblémák, de lelki eredetű gondok kezelésére is javasolja, ezért a csodatevő sivatagi kaktusz mindenképpen segít megszabadulni a túlsúlytól - akár fizikai, akár lelki okok állnak a pluszkilók hátterében.
 
Adagolás: reggel esetleg este is 1 kapszula. Bőven elég.
 
Székrekedés vagy nagyobb túlsúly estén akár minden étkezés után 1-et. 
 
3-nál többet ne szedj! [@tut_tut]  Ne az egyéb gyógyszerekkel együtt vedd be.
 

Nem okoz görcsöket, de szaladni sem kell.   [@flowerpink]

 

Nem csodaszer, de csodálatos segítség a mindennapokban! Főleg, ha nem mértéktelenül étkezel.

—————

Vissza


Téma: Tisztítás, méregtelenítés, fogyókúra...fügekaktusz

Nincs hozzászólás.