HOMEOPÁTIA SZÚNYOGCSÍPÉSRE

2013.08.06 12:24
 



Azt sokan tapasztalják, hogy a szúnyogcsípések sem a régiek már. Gyakran csúnyán beduzzad, ijesztő tud lenni, néha nehéz megállapítani, hogy csípésről, vagy csalánkiütésről van- e szó. 
Valószínűleg invázió lesz idén az árvíz miatt, úgy hogy nem árt felkészülni....természetesen. 

Kb. 3 napos szedés után hatásos, csak ott van körülötted, de nem csíp meg. 

A szelíd gyógymódok segítenek nekünk ezen a téren is. 

 

A gél csak természetes anyagokat tartalmaz. 

Akkor használd, ha már megcsípett. 

Előnye, hogy a csípésekre alkalmazott egyéb készítményekkel szemben NEM FÉNYÉRZÉKENYÍTI a bőrt, és kisgyermekek , várandós és szoptatós édesanyák is alkalmazhatják. 

 

Ha nagyon szúnyogos helyre készülünk, megelőzésképpen adhatunk a család tagjainak Ledumot, Ch 15-ből napi 2-3x 5 golyócska. Vizpart, folyóparti tartózkodáskor. 

Ha csak otthon sok a szúnyog, akkor elég napi 1-2x. 

Mint minden homeopátiára, erre is vonatkozik, hogy előtte-utána fél óráig enni, inni, fogat mosni, mentolossal érintkezni nem ajánlatos. Nyelv alatt elszopogatni! Babának vizben feloldható. 

Tiszta vizet lehet. 

A gyógynövényesek is jók, eukaliptusz és citronella. 

 

Befújod magad, és ahol véletlenül kimaradt, ott biztos megtalál a vérszívó. :) kb 1 órán át tartja a hatását....nem allergizál, de babára, kisgyerekre azért ne. 

Ezt viszont lehet: 

 

Csalafinta: le kell csavarni, és a géllel bekenni. 

Ha megcsípett, akkor van rajta egy stift, azzal kell bekenni...ez a kupak alatt van közvetlenül....én ezt használtam....mire rájöttem, hogy a géllel kell kenekedni, nem a stifttel :)

 

—————

Vissza


Téma: HOMEOPÁTIA SZÚNYOGCSÍPÉSRE

Nincs hozzászólás.